Close

Despre noi

Ne place sa ne tinem clientii aproape si relatiile formale relaxate. Ne plac toti clientii, fie ei mari sau mici. Ne plac colaborarile de lunga durata, precum si cele noi, care ne tin in priza cu domenii actuale, din ce in ce mai performante. Cel mai mult ne place sa oferim solutii tuturor nevoilor pregatindu-ne temeinic cu cele mai proaspete produse, aduse de peste mari si tari, numai bune de servit... afacerii dumenavoastra. 

Misiunea noastra este indrumarea consumatorului final spre folosirea produselor potrivite, in vederea asigurarii longevitatii si bunei functionari a echipametelor si schimbarea perspectivei asupa relatiilor furnizor – beneficiar catre parteneriate ce au la baza increderea si profesionalismul.


Vrem sa fim prima optiune a clientilor si a ne-clientilor nostri. Vrem sa fim furnizorul tau de ulei, fie ca esti o fabrica de confectii, un service de stivuitoare, o fabrica de morarit si panificatie sau o corporatie cu unitate de productie in Romania. Vrem sa fim furnizorul tau in 2017, 2027, 2127.


Profesionalism – inainte de toate suntem ingineri petrochimisti si chiar stim ce vorbim. Dedicare – ne-am dedicat ultimii 25 de ani pentru a face foarte bine ceea ce facem. Siguranta – la fel de importanti cum ne sunt clietii ne sunt si furnizoii, si asta pentru a fi siguri ca dumeavoastra folosti cele mai bune produse. Asumare – respectam ceea ce promitem si livram totul la timp.


Suntem verzi! Sustinem cu tarie protejarea mediului si contribuim la acest proces in toate modurile accesibile. Reciclam tot ce se poate recicla, avem protocoale de colaborare cu agenti economici autorizati pentru scoaterea corecta din uz a deseurilor de echipamente electrice si electronice, nu printam ce nu e obligatoriu de printat, si va incurajam  sa faceti acelasi lucru!


Ne place sa credem ca putem contribui, cat de putin, la dezvoltarea comunitatii. In limita prevederilor legale, ne indreptam atentia mai ales asupra copiilor si a facilitarii accesului la educatie si sanatate. Ne-am implicat de-a lungul timpului si cu siguranta ne vom implica in continuare in proiecte ce vizeaza viitorul celor mai putin norocosi.

S E R V I C I I


Consultanta

Echipa noastra de ingineri va sta la dispozitie pentru a va oferi cele mai bune solutii pentru businessul dumneavoastra.

Importuri

Daca produsele pe care le cautati nu sunt disponibile in tara, noi ne ocupam de intregul proces de import, de la achizitie pana la livrare.

Analize

Lucram doar cu laboratoare acreditate, cu probe prelevate de noi pentru a fi siguri de calitatea esantioanelor.